Wij maken ALLES schoon!

 

Huurschade
Is de huurder eruit getrokken en ligt jouw pand er totaal verwaarloosd bij ? Zit er ongedierte en is ontgeuren noodzakelijk? Contacteer ons voor de schoonmaak en opfrissingswerken na huurschade.
Wij starten waar andere poetsfirma's afhaken
Het einde van een huurperiode is voor veel huiseigenaars het begin van een pak ellende. De huurder liet het pand beschadigd, vervuild en soms extreem verwaarloosd achter. Rommel, losgekomen behang, schimmel, dierenuitwerpselen, nicotinevervuiling en andere huurschade, je kan het zo gek niet bedenken.
Geen werk voor een gewone poetsdienst, maar wel voor ons. We zorgen voor het ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van de volledige woning en het verwijderen van alle afval. We reinigen muren en plafonds, behandelen schimmel of nicotineaanslag. Alle sporen van de vorige huurder worden professioneel verwijderd.
Hoe gaan wij te werk
Wij maken jouw pand opnieuw verhuur- of verkoopsklaar. We plaatsen een primerlaag op muren en plafonds, zodat de woning meteen een frisse indruk krijgt.  Wat de reden ook is – huurschade, een overlijden, sporen van druggebruik en andere extreme verontreiniging – Dit pakken wij discreet en grondig aan.
Hoe?
-we ontruimen de woning en ontdoen deze van alle afval.
-schimmel en nicotineaanslag wordt behandeld met specifieke producten.
-we reinigen muren en plafonds en maken die schilderklaar indien gewenst.
-we ontsmetten en ontgeuren de gehele woning indien gewenst.