Home » Gespecialiseerde schoonmaak » Desinfectie Covid 19

 

 

Tijdens een epidemie zoals die van het coronavirus is het van primordiaal belang om snel en gericht in te grijpen. Wij zorgen voor een grondige desinfectering van kantorenvergaderzalen en alle bijgebouwen. Ook het decontamineren van bedrijfswagens valt onder deze service.

 

Desinfecteren winkels en warenhuizen

De overheid legt strikte voorwaarden op aan winkels, supermarkten en magazijnen.

Wie zeker wil zijn kan beroep doen op ons voor een grondige ontsmetting van de handelsruimte.

Decontaminatie voertuigen

Niet enkel bedrijfsgebouwen maar ook het wagenpark kan zijn blootgesteld aan het virus.

Wij hebben ervaring met het deskundig desinfecteren van voertuigen van alle types: personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, opleggers, kranen, graafmachines, zelfs tot passagiersvliegtuigen.

 

Ontsmetting scholen en sportcentra

Scholen behoren tot plaatsen waar veel mensen samenkomen, met als resultaat dat de kans op besmetting met het coronavirus reëel is.

De desinfectering van een school een sportcentrum vraagt een omzichtige en alerte aanpak. Door ervaring weten we wat de kritieke zones precies zijn, en hoe deze doelgericht kunnen worden gedecontamineerd.

 

Desinfectering werkplaatsen

De werkvloer in een fabrieksgebouw, magazijn of distributiecentrum of productiehal vormen een potentiële haard voor virussen zoals het coronavirus. Een professionele aanpak van deze problematiek is essentieel voor elk bedrijfsgebouw, zeker in sectoren als de voedingssector, de farmaceutische sector, de chemische sector, …

Wij weten in elke omgeving de potentiële risico's te identificeren en besmette zones grondig te ontsmetten.

 

Desinfectering ziekenhuizen en rusthuizen

De zorgsector speelt een prominente en edelmoedige rol tijdens de coronacrisis, maar wie zorgt voor de verzorgers? Dagelijks worden zijn blootgesteld aan een besmettingsrisico. Het is cruciaal dat ruimtes waarin zij hun taken uitoefenen en patiënten herstellen virusvrij gehouden worden.

 We zorgen voor een doeltreffende desinfectering van hospitalen, rust- en verzorgingstehuizen en dagcentra. De veiligheid van de omgeving komt hierbij op de eerste plaats.