Wij maken ALLES schoon!

 

Huurschade / ontruimen inboedel woningen
Is de huurder eruit getrokken en ligt jouw pand er totaal verwaarloosd bij ? 

Ontruimen van inboedel na overlijden kan voor de nabestaanden een moeilijke opdracht zijn, wij kunnen in alle discretie instaan voor de ontruiming en schoonmaak van de gehele woning.

Wij ontruimen de gehele woning en maken deze verkoop/verhuur klaar. Contacteer ons voor de schoonmaak  na huurschade/overlijden.
Wij starten waar andere poetsfirma's afhaken
Het einde van een huurperiode is voor veel huiseigenaars het begin van een pak ellende. De huurder liet het pand beschadigd, vervuild en soms extreem verwaarloosd achter. Rommel, losgekomen behang, schimmel, dierenuitwerpselen, nicotinevervuiling en andere huurschade, je kan het zo gek niet bedenken.
Geen werk voor een gewone poetsdienst, maar wel voor ons. We zorgen voor het ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van de volledige woning en het verwijderen van alle afval. We reinigen muren en plafonds, behandelen schimmel of nicotineaanslag. Alle sporen van de vorige huurder worden professioneel verwijderd.
Hoe gaan wij  te werk
Wij maken jouw pand opnieuw verhuur- of verkoopsklaar.   Wat de reden ook is:  huurschade, een overlijden, sporen van druggebruik en andere extreme verontreiniging – Dit pakken wij discreet en grondig aan.
Hoe?
-we ontruimen de woning en ontdoen deze van alle afval.
-schimmel en nicotineaanslag wordt behandeld met specifieke producten.
-we reinigen muren en plafonds en maken die schilderklaar indien gewenst.
-we ontsmetten en ontgeuren de gehele woning indien nodig.